De organisatie van de camping ligt in handen van het Ameland Beach Rugby Festival. Met onze eigen camping burgemeester word het een fantastische overnachtingsplek.

Locatie op het camping terrein van Duinoord. Je kan je plek reserveren via het onderstaande formulier. Er zal een factuur gestuurd worden voor de overnachtingen.

Huisregels camping;

Openingstijden camping; donderdagavond vanaf 18:00 uur tot maandagochtend 10:00 uur.

  1. De camping is alleen toegankelijk bij het dragen van het camping polsbandje
  2. Per persoon mag je in totaal 8 liter drank meenemen naar de camping, dit geldt voor zowel alcohol als non-alcohol. Glas is niet toegestaan.
  3. Tussen 23.00 uur en 07.00 uur willen we graag dat de konijnen kunnen slapen. Houd daar dus rekening mee.
  4. Aggregaten en geluidsversterkende apparatuur zijn helaas niet toegestaan. Apparatuur wordt in beslag genomen en gedoneerd aan de West-Vlaamse SnorrenClub.
  5. EHBO en beveiliging vind je bij de ingang van de camping. Gedurende de nacht is de nachtburgemeester met de EHBO aanwezig in de pipowagen, nabij de ingang van de camping.
  6. Bij slecht weer of calamiteiten hou je het infobord bij de ingang in de gaten. Met dreigende situatie van onweer en dergelijke is er een evacuatieplan voorhanden.

Mag ik met een busje/campertje naar camping komen?
Dit is mogelijk, en dit hoef je niet te reserveren of te melden. Let wel op dat je dan op een apart camperveldje komt te staan en geen tentje naast het busje kan zetten. Hier is geen stroom beschikbaar en je busje/camper moet t/m zondag blijven staan dus hij kan niet gebruikt worden als vervoersmiddel!

 

 Kartent
€ 49,95

Campingplaats
€ 18,- per nacht inclusief toeristenbelasting en btw

-
* Verplicht
Thank you for your submission!