Toernooi

Ameland Beach Rugby Festival is een jaarlijks terugkerend evenement. Dit is het grootste beach rugby festival van Europa. Gedurende 3 dagen gaan teams uit diverse Europese landen met elkaar de strijd aan.

Het Ameland Beach Rugby Festival is een festival geschikt voor het hele gezin en trekt per editie duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland.

Naast de wedstrijden zijn er de gaafste beach parties en kun je genieten van heerlijk eten en drinken op het strand.

Geniet een weekend lang van prachtige website, lekker eten, strand en feest! Schrijf je vandaag in met je team of kom langs als bezoeker.

Beach Rugby wedstrijden

Beach Rugby wedstrijd-
en

Elk jaar nemen er circa 130 teams en circa 6000 spelers en hun supporters de boot naar het mooie eiland Ameland.

Het festival weekend is gevuld met sporten. Geniet van  de enorme hoeveelheid ( ca. 1000) wedstrijden en de coolste beachparties op vrijdag en zaterdagavond!

We hebben een dames- heren en gemengde competitie. De wedstrijden worden georganiseerd volgens de officiële richtlijnen.

Van rugby speler naar beach rugby speler

Van rugby speler naar beach rugby speler

Spel je al rugby, maar nog niet eerder in een beach rugby festival gespeeld? Ook dan kan je je met je team opgeven voor dit laagdrempelige festival. De regels van het beach rugby wijken iets af van het standaard rugby, maar zijn gemakkelijk te leren. Tijdens het festival leer je spelers van divers niveau uit binnen- en buitenland kennen.

Heb je toch nog twijfels? Neem dan contact met ons op en wij kunnen jou helpen met al je vragen.

Muziek en entertainment

Muziek en enter-
tainment

Gedurende het festival is er volop muziek. Overdag hebben we DJ’s optreden en ’s avonds zijn er twee grote feesttenten waar heerlijk gedanst kan worden. Wanneer je bent ingeschreven met je team heb je automatisch toegang tot de feesten in de avond.

Daarnaast kan je met een speciaal pakket ook gebruik maken van de catering op het strand.