Accommodatie

Accom-
modatie

Er zijn verschillende mogelijkheden om een accommodatie te reserveren op Ameland:

 • Kamperen met een tent op de camping kost € 65,- per persoon/voor het hele weekend (van vrijdag tot zondag) en is te boeken via onze website.
 • Verblijf in een hotel.
 • Verblijf in een appartement.
 • Verblijf in de jeugdherberg.
 • Verblijf in een kampeerboerderij.

Voor het reserveren van een hotel of appartement kun je het beste de hulp van het toeristenbureau op Ameland vragen. De contact gegevens zijn:

VVV Ameland

E-mail: info@vvvameland.nl

Website: www.ameland.nl

Camping

De organisatie van de camping ligt in handen van het Ameland Beach Rugby Festival. Met onze eigen camping burgemeester word het een fantastische overnachtingsplek. Locatie op het camping terrein van Duinoord. Je kan je plek reserveren via de website.

Huisregels camping;

 1. De camping is open van vrijdag 10:00 tot zondag (2 nachten). De camping is alleen toegankelijk met een Ameland Beach Rugby Festival Camping polsbandje.
 2. Denk aan de nachtrust van medekampeerders, zeker tussen 24:00 en 07:00 uur.
 3. Houd de camping schoon! Gooi je afval in de daarvoor bestemde afvalcontainers.
 4. Er zijn sanitaire voorzieningen (stromend water, douches) aanwezig, ga hier netjes mee om.
 5. Op de camping is beperkte stroomaansluiting aanwezig, aggregaten zijn niet toegestaan.
 6. Op de camping is bewaking aanwezig. Bij ongeregeldheden zijn zij bevoegd je van het terrein te verwijderen. Aanwijzingen van het beveiligingspersoneel dienen ten alle tijden opgevolgd te worden.
 7. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor persoonlijk letsel en/of verlies of beschadiging van goederen.
 8. Mochten er situaties voorkomen waarin dit reglement niet voorziet dan beslist de beveiliging en/of de organisatie hierover.
 9. Tapinstallaties met fusten en koolzuurflessen zijn vanaf dit festival verboden.
 10. Gasvuurtjes en –installaties zijn op last van de brandweer om veiligheidsredenen verboden. Gasflessen tot 250 gram zijn toegestaan, dringend geadviseerd wordt een gasfles met schroefdraad- of ventiel verbinding te gebruiken.
 11. Vuur vormt een veiligheidsrisico, zeker met zoveel tenten bij elkaar. Open vuur (= kampvuurtjes, fakkels, kaarsen, fornuizen, kolenbarbecues e.d.) is dan ook ten strengste verboden!
 12. Muziekinstallaties worden gedempt van 23:00-07:00 uur, bij teveel geluid worden de muziekinstallaties in beslag genomen.
 13. Commerciële activiteiten. Het is voor de kampeerders niet toegelaten voedsel, drank, drugs, tickets of wat dan ook te verhandelen.
 14. Er is een zero tolerance beleid op gebied van drugs, gebruiken of het in bezit hebben van drugs leidt tot directe verwijdering van de camping. 

Mag ik met een busje/campertje naar camping komen?
Dit is mogelijk, en dit hoef je niet te reserveren of te melden. Let wel op dat je dan op een apart camperveldje komt te staan en geen tentje naast het busje kan zetten. Hier is geen stroom beschikbaar en je busje/camper moet t/m zondag blijven staan dus hij kan niet gebruikt worden als vervoersmiddel!